Akce Star Wars: Battlefront hotova
zdroj: tisková zpráva

Akce Star Wars: Battlefront hotova

3. 9. 2004 0:01 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

"Připravte se na bitvu." Tak touto výzvou začíná tisková zpráva společnosti LucasArts ohledně dokončení očekávané akční střílečky s tématikou Hvězdných válek - Star Wars Battlefront.

Vy, co se této hry nemůžete dočkat, byste si měli v kalendářích zaškrtnout 21. září, neboť právě v tento den by se měla objevit v obchodech. Datum uvedení na pulty nebylo zvoleno náhodně. V tentýž den se totiž začne prodávat také DVD s celou klasickou trilogií Hvězdných válek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Star Wars Battlefront vám bude mít co nabídnout jak v single-playeru, tak zejména pak v multiplayeru. Hráči si budou moci vybrat ze spousty různých typů vojáků, naskočit do jakéhokoliv prostředku, na bitevním poli obsadit kteroukoliv střeleckou věž a pokusit se takto dobýt hezky planetu po planetě. A to ať už online se svými přáteli (hra má podporovat nejméně 32 hráčů pro online klání nebo 64 na LANu), tak třeba i offline v některém z několika single-playerových herních módů. K dispozici budete mít jednak historickou kampaň, v jejímž rámci se budete moci zúčastnit všech bitek z Epizod I - VI z pohledu každé ze čtyř frakcí, ale i takové módy jako "Instant Action" nebo "Galactic Conquest". Zda si pro svou hru zvolíte first-person nebo third-person perspektivu bude jen na vás.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články