Nový Tony Hawk’s American Wasteland
zdroj: tisková zpráva

Nový Tony Hawk’s American Wasteland

18. 5. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Populární skateboardingová série Tony Hawk, která započala svou existenci v roce 1999 a od té doby se na herní scéně objevilo celých sedm dílů, se chystá na další vystoupení, cílené na konzole PS2, Xbox, GameCube a Xbox 360.

Podle tvůrců se série vrací ke svým kořenům, což je takové obecně oblíbené rčení v momentě, když pšenka nekvete. Připravte se na Los Angeles osmdesátých let minulého století s otevřenými levely, kde budete v jejich rámci s to hrát desítky hodin bez jediného loadingu. Herní svět má být přitom enormně rozlehlý a bohatý na možnosti

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nebude chybět kariéra s eventuálně bezejmenným týpkem, jehož si budete moci vymódit k obrazu svému. Režim Classic, kde se připomenou starší herní pasáže z předchozích dílů. Multiplayer (v případě Xboxu premiérově skrze Xbox Live), tady i skrze split-screen v kooperaci. Ale pochopitelně také nové triky a kreace, přičemž sem patří např. pohyb po vlastních, který se následně různě kombinuje s naskočením na skateboard. Efektní při takovém běhu po zdi.

Vedle prkna si užijete ještě BMX kola, bohaté interakce s okolním prostředím (kam patří i NPC s rozličnými požadavky) a stylového soundtracku. Undergroundová odbočka se řadě fans příliš nezamlouvá, takže snad si tahle řada napraví částečně pošramocenou reputaci. Termín vydání? Vánoce 2005.
zdroj: IGN

martin

Nejnovější články