Jak to vypadá s MMORPG Darkfall?
zdroj: tisková zpráva

Jak to vypadá s MMORPG Darkfall?

29. 1. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jeden čas se o na PvP zaměřené MMORPG Darkfall mluvilo jako o zrušeném projektu.

Podle vývojářů, kteří mimochodem v rámci dosti podrobného rozhovoru zveřejněného před dvěma dny na stránkách MMORPG.COM oznámili, že se už se svou prací pomalu chýlí ke konci, šlo o fámy, které vznikly kvůli konkurenčnímu boji. Darkfall se má čile k světu, prochází betatestováním, byť uzavřeným mezi členy klanu, ale úspěšným, takže by se beta měla v dohledné době otevřít i veřejnosti. Obrázky, které vidíte nově v naší galerii, jsou pořízeny před pár dny, takže znázorňují současný stav hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Darkfall má je podle slov vývojářů epickou, hráči řízenou ságou převážně o válečnictví a dobývání. Více než celá řada her tohoto žánru je zatížena na PvP boje. Hráči budou vytvářet klany a aliance, aby pak spojenými silami bojovali s jinými o území a suroviny. Herní svět je prý tak velký a obsáhlý, že vám zabere roky, než jej důkladně prozkoumáte. Je tvořen pěti velmi odlišnými kontinenty, na nichž se nachází nespočet různých zřícenin, katakomb a vesnic obývaných stovkami druhů monster.

O tom, že budou bitvy v Darkfall velmi živé, například svědčí i to, že když dojde k explozi, budete vrženi její tlakovou vlnou stranou, nebo když setnete nepříteli hlavu, utrpíte spršku krví, také kouř způsobený ohnivými koulemi vám zastře rozhled, takže budete muset počkat, dokuj jej vítr nerozfouká, apod. Souboje mají být v této hře nepředvídatelné, fyzické, akční a velmi vášnivé. Své nezastupitelné místo zde bude mít řemeslná výroba. Válečníci potřebují zbraně, a tak se u mistrů zbrojařů dveře netrhnou. Vyrobit takovou zbraň, zvlášť pak magickou, navíc nebude jednoduché a bude třeba sehnat někdy i velmi těžko dostupné suroviny. Pro více podrobností navštivte oficiální stránky Darkfall. Termín vydání zatím nebyl stanoven.
zdroj: MMORPG.COM

korgull

Nejnovější články