Kapesní válka v Call of Duty Roads to Victory
zdroj: tisková zpráva

Kapesní válka v Call of Duty Roads to Victory

28. 10. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Trochu v intencích série Medal of Honor (a blížícího se počinu Heroes) se i její konkurence v Call of Duty přesouvá na herní handheld PSP, kde ve hře s podtitulem Roads to Victory hodlá znovu zaujmout všechny fanoušky stříleček z druhé světové války.

FPS, která se na trhu objeví na jaře příštího roku, byla přitom vyvíjena úplně od základu a představí mise z pohledu tří různých spojeneckých vojáků. V rámci třinácti herních úrovní se budete moci těšit na obvyklé využití kulometných hnízd, na setkání se snipery, na letecké nálety a vůbec na spoustu adrenalinu a potíží, neboť tvůrci deklarují, že před vás postaví zdaleka nejvíce nepřátel za celou herní historii Call of Duty. Pěkně děkujeme!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mluví se o přepečlivě navrženém ovládání, budou zde dokonce čtyři různé konfigurace, umožňující takové ty klasické aktivity jako je rychlé zalehnutí, což může přijít vhod také při multiplayerových hrátkách, kde se počítá s účastí 4-6 mužů. A herních módů jako Deathmatch, Capture the Flag a nebo King of the Hill. Pro motivaci k opakovanému hraní by mělo posloužit zhodnocení vašeho singleplayerového výkonu v rámci jednotlivých misí, za což byste se měli dočkat nových zbraní, ale také se mluví o mnohem výraznějších přesvědčovacích prostředcích, jako je artilerie či dopravní bojové stroje. Znamená to, že tu bude nějaká kooperace s dalšími ozbrojenými silami? Těžko v tuto chvíli říci, co tím chtěl Activision, hmm, říci:-)
zdroj: PR

mart

Nejnovější články