Westernová střílečka GUN. - hvězdné obsazení
zdroj: tisková zpráva

Westernová střílečka GUN. - hvězdné obsazení

5. 10. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Westernová adventura GUN se vám dnes může opět připomenout, a to proto, že k nám do galerie přibylo pár nových obrázků.

Zajímá-li vás tento titul vývojářského týmu Neversoft blíže, určitě navíc k tomu, co už víme (viz archiv), nepohrdnete informací, jaké hvězdy propůjčí postavám ve hře svůj hlas. Společnost Activision totiž před časem oznámila, že se jí pro namluvení hlavní role - postavy jménem Colton White - podařilo získat herce Thomase Jana (někdy vystupuje pod jménem Tom Elliott), kterého můžete znát například z Punishera (filmu i hry, nyní točí druhý díl).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Další herní postavě, jmenuje se Ned, dá hlas Kris Kristofferson (jednou z mnoha jeho rolí byla role Abrahama Whistlera ve filmech Blade). Dále uslyšíte ještě Toma Skerritta (další slavné jméno, znáte ho z Vetřelce, Top Gun, Chestnut Hill, ad.), Brada Dourifa (vampýrský horor Vlad narážeč, Pán Prstenů: Návrat krále, Vetřelec: Vzkříšení, ad.), Rona Pearlmana (Hellboy - chystá se druhý díl mimochodem, Blade II, Star Trek: Nemesis, Vetřelec: Vzkříšení, aj.) a Lance Henriksena (Bishop z Vetřelce, seriál Milénium, Terminátor, drama Bělásek, atd.). Jak je vidět, tvůrci nic nenechávají náhodě. Výběr dabérů mluví za vše.

GUN má vyjít už koncem roku, a to ve verzích pro PC, PS2, Xbox, Xbox 360 a GC, ale už nyní tu máme trio oficiálních videí (7 MB - 10 MB, DivX), které vždy zhruba ve dvou minutách rychlého sestřihu cutscén či záběrů z hraní předvádí brutalitu Divokého západu, tamní města nebo honičku na koních v prérii.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články