Nové obrázky z Project 1
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Project 1

4. 5. 2001 12:35 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Již v březnu jsem vás informoval, že v dílnách ThirdWire vzniká nový letecký simulátor ze šedesátých let, který zatím nese pracovní název Project 1.

Nyní jsou k dispozici nové obrázky, které vypadají minimálně slibně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Project 1 je sice zasazen do 60-tých let, ale není o Vietnamu (bohužel). Bude pouze simulovat hypotetický konflikt na blíže neurčeném místě. Aspoň, že si zalétáme v letadlech té doby - za USAF to bude F-100 Super Sabre, F-104 Starfighter, A-4 Skyhawk a F-4 Phantom II, za "rudé" pak MiG-17 "Fresco", MiG-19 "Farmer", MiG-21 "Fishbed", Tu-22 "Blinder" a Su-7 "Fitter", mnoho dalších letadel pak bude nepilotovaných.

Nezpracování Vietnamu je zapříčiněno tím, že v Americe je to stále velmi choulostivé téma. Celý simulátor však bude velice otevřený, takže bude možno upravovat prakticky všechno (něco jako FS2000). Tvůrci sami se zmiňovali o ochotě externí spolupráce přímo v souvislosti s Vietnamem, ovšem sami nemají zájem se na něm přímo podílet, pouze pro to poskytnou prostředky. Zatím není ani jasné, zda bude sim zcela otevřený pro veřejnost po vzoru FS2000, nebo jenom pro smluvní partnery. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon&tcraven

Nejnovější články