Vizuální hostina v Atlantis III
zdroj: tisková zpráva

Vizuální hostina v Atlantis III

21. 5. 2001 18:50 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Sérii předrenderovaných adventur Atlantis asi není nutné blíže popisovat, zná ji u nás každé malé dítě díky tomu, že hra u nás vyšla kompletně lokalizována.

Jeji tvůrci z francouzského Crya před časem ohlásili třetí díl, který se konečně oprostí od technologicky zaostalého Omni-3D enginu a nabídne vizuální hostinu až do rozlišení 1280x1024. Sehnat sadu nových obrázků nebylo snadné, neboť Cryo se výstavy E3 vůbec nezúčastnilo, ale nakonec jsme Atlantis III objevili v seznamu her od firmy DreamCatcher. Ta ji, zřejmě pro zpřehlednění situace, vydá v USA pod názvem Beyond Atlantis 2, přičemž Atlantis II vyšlo za velkou louží jako Beyond Atlantis 1 - teď se v tom vyznejte :)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Atlantis III se přesuneme do Egypta v roli mladé archeoložky, která tam nepátrá po oživlých mumiích, jak by se dalo vzhledem k příchodu filmu The Mummy Returns do kin očekávat, nýbrž doufá v odkrytí všech tajemství ztraceného světa. Hra by měla vyjít koncem letošního roku, s českou lokalizací se zatím nepočítá. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články