Za přírodou do Wildlife Park 2
zdroj: tisková zpráva

Za přírodou do Wildlife Park 2

1. 2. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Původní budovatelsko-ekonomická strategie/simulace zoologické zahrady WildLife Park (recenze - 76 %) si určitě našla dost příznivců na to, aby se její vývojáři rozhodli pracovat na jejím pokračování.

To by mělo vyjít už v druhém čtvrtletí letošního roku a pokud se ho již nemůžete dočkat, není nic lepšího, než si zkusit zkrátit dlouhou chvíli prohlížením naší galerie, kam dnes přibyl balík nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

WildLife Park 2 je prý více zaměřena na interakci zvířat s hráčem, jinými zvířaty (prosím, nevztahovat k tomu hráči), prostředím, různými hračkami a návštěvníky parku. Těšit se můžete na velice realistické chování i velmi důkladné animace pohybů postav. Tvůrci si dávají práci také se simulací počasí, růstu rostlin a koloběhem vody. Herní kampaň vám nabídne něco okolo 20 misí. Seznámíte se během ní s 50 druhy zvířat a 30 druhy rostlin. K dispozici bude 23 budov pro obšťastnění potřeb návštěvníků, 10 budov pro potřeby vašeho personálu a 20 dekorativních prvků pro zpestření parku. Speciálním bonusem má být možnost chovat dávno vyhynulé druhy.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články