Command & Conquer: The First Decade brzy
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer: The First Decade brzy

10. 2. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Leckdo si bere Electronic Arts do úst za jejich politiku, ale musí se uznat, že neexistuje výhodnější kompilace než Command & Conquer: The First Decade, která čítá rekordních dvanáct her, převážně real-time strategií, ze tří sérií/světů - ten futuristický o Tiberiu, alternativní Red Alert a nakonec Generals z blízké budoucnosti.

Seznam obsažených her je zde, všechny budou bezproblémově fungovat na Windows XP (narozdíl od původních verzí) a mít aplikovány veřejně dostupné patche nebo lépe vybalancovaný multiplayer, přičemž samotná hratelnost zůstane zachována. Na zahraniční trh přichází titul v těchto dnech za 40 dolarů; k nám dorazí koncem příštího týdne a byl dokonce zlevněn z necelých patnácti stovek na výhodnějších 899 Kč (koupit na GameShopu).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pro osvěžení vzpomínek tu máme galerii s obrázky z těchto klasických RTS a na tehdejší dobu neuvěřitelných renderovaných sekvencí mezi misemi, které upoutají i dnes v oficiálním traileru (5 MB, DivX) na tuto kompilaci. Její součástí bude bonusové DVD s ohlédnutím do historie série, interview s designéry a producenty z EALA, šesti nejlepšími fanouškovskými videi a také nějakým náznakem o budoucnosti Command & Conquer. Jak ostatně v rozhovoru říká Louis Castle (spoluzakladatel Westwoodu), produkt nenazvali The First Decade náhodou a prý se určitě někdy dočkáme pokračování. Už aby to bylo!
zdroj: WP, GameCloud

jd

Nejnovější články