Battle for Middle-Earth 2 - výlet po Středozemi
zdroj: tisková zpráva

Battle for Middle-Earth 2 - výlet po Středozemi

31. 12. 2005 0:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pomalu se začaly odpočítávat poslední hodiny letošního roku a abychom vám je zpříjemnili, jsme tu teď s dalšími novými ukázkami z real-time strategie Battle for Middle-Earth 2.

Společnost Electronics Arts, která tento titul vyvíjí, aby jím navázala na úspěch předchozího dílu a rozvinula možnosti, jež tento žánr a tématika ještě skýtají, staví na licenci, která jí umožňuje nechat se inspirovat nejen původními knihami J.R.R. Tolkiena, ale rovněž filmy společnosti New Line Cinema.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hráči RTS Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth se mohou těšit na spoustu novinek. Budou v nich zahrnuty nové rasy (elfové, trpaslíci, skřeti), místa, hrdinové (bude možné vytvořit i vlastní), ale i bitvy, a to vše známé právě jak z knih, tak i filmů. Samozřejmě nebudou chybět ani různá vylepšení hratelnosti, včetně námořních bitev, AI, volnosti v umísťování budov, atd. (viz dřívější zprávy). Battle for Middle-Earth 2 jinak momentálně prochází fází betatestování (podrobnosti zde). Vydání je naplánováno na první čtvrtletí 2006.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články