Eidos vydá Race The WTCC Game
zdroj: tisková zpráva

Eidos vydá Race The WTCC Game

11. 10. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Eidos Interactive ohlásila, že se do svého portfolia pro tento rok zařadila nový projekt a tím je závodní hra RACE - oficiální hra šampionátu WTCC, vycházející už příští měsíc.

Prvně jsme vám tento titul představili letos v srpnu. Jeho vývojem se zabývá švédské studio SimBin, které má na svém kontě i známou sérii GTR. Ovšem dle informací, které uvedl ve u recenze na GTR 2 jeden z grafiků hry, na RACE pracuje jiný tým lidí, než který má na svědomí např. onu GTR 2 anebo GT Legends.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

RACE je vyvíjena pouze pro PC, obsahuje kompletní letošní WTCC sezónu, všechna auta, lokace, jezdce a spoustu různě náročných úrovní. Zaujmout by měla jak hardcore hráče, tak i začátečníky. Obsahovat bude více než 60 precizně vymodelovaných vozů, 10 oficiálně licencovaných tratí ze čtyř kontinentů, detailní systém poškození, realistickou AI soupeřů, dynamické efekty počasí, a v neposlední řadě také podporu až pro 26 hráčů online. Více informací hledejte na oficiálních stránkách hry. Podrobnosti ohledně vydání v ČR zatím nemáme. Jisté však je, že pokud k němu dojde, zajistí ho společnost Cenega.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články