Pohled na Industry Tycoon II
zdroj: tisková zpráva

Pohled na Industry Tycoon II

16. 2. 2002 18:38 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nadcházející obchodně-dopravní simulace z dílny Jowood studia s názvem Industry Tycoon II (v Evropě Industry Giant II) dnes obohatila naši galerii o pár nových obrázků.

Jak je v těchto hrách zvykem, hráč svou kariéru započne na samém startu technické revoluce a to, jestli svou společnost provede zdárně všemi úskalími měnící se doby do věku informačních technologií, bude záviset pouze a jenom na jeho schopnostech a rozhodnutích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Oproti původní hře, zaznamená její pokračování také několik změn týkajících se interface a ovládání. Snahou tvůrců je zjednodušit a zintuitivnit své dílo.

I tentokrát vás čeká nelehký úkol v uspokojení poptávky po nejrůznějších komoditách a produktech (celkem 160 výrobků), které nejdříve vytvoříte v továrnách a poté je musíte dostat k zákazníkovi tou nejvýhodnější dopravní cestou. Jejich počet zní úctyhodně - celkem 50 druhů dopravy jako třeba kamióny, vlaky, letadla, lodě apod. Celé obchodování bude stejně jako v realitě závislé na řadě faktorech, které mohou vysněný zisk ovlivnit v kladném i záporném smyslu - na sezóně, počasí, situaci na trhu či morálce vašich pracujících. Industry Tycoon II bude samozřejmě obsahovat i pár novinek - například nová odvětví průmyslu jako textil, potravinářství nebo výroba hudebních nástrojů.
zdroj: BlueMonday Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články