Weird Worlds: Return To Infinite Space
zdroj: tisková zpráva

Weird Worlds: Return To Infinite Space

4. 9. 2004 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislý vývojářský tým Digital Eel ohlásil své plány ohledně vývoje pokračování přede dvěma lety vydané nekonvenční vesmírné hry Strange Adventures in Infinite Space (SAIS) - Weird Worlds: Return to Infinite Space.

news zdroj: tisková zpráva Tvorba tohoto titulu je už v plném proudu, beta verze prý právě prochází rukama čtyř nejodvážnějších testerů. V následujících měsících s nimi má být celé studio ve velmi úzkém kontaktu, aby se Weird Worlds objevila nejpozději v lednu nebo únoru 2005.

Weird Worlds: Return to Infinite Space má kromě nových nápadů a námětů samotných tvůrců, obsahovat na žádost fanoušků předchozího titulu i mnohem více hvězd a planet k prozkoumání. Celkově má být tato hra mnohem větší, hezčí a detailnější než SAIS. Základ - hlavní princip hry, energická hratelnost a interface - zůstane vesměs zachován, přesto v této hře najdete i spoustu nových prvků. A to ať už jde o nové záhady, hrozby nebo o nové typy lodí, příslušenství a různé nové rasy. Více se o světě Strange Adventures in Infinite Space, do kterého je zasazena i nová hra, můžete dozvědět na oficiálních stránkách.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články