Premiér Nečas dnes odstartoval web o reformách ČeskéReformy.cz

21. 3. 2011 – 17:15 | Média | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Premiér Nečas dnes odstartoval web o reformách ČeskéReformy.cz
Ekonomický a finanční server NašePeníze.cz svým čtenářům bude informace z webu ČeskéReformy.cz představovat., Foto: Fincentrum | zdroj: NašePeníze.cz

Společnost Fincentrum Media spustila na dnešním Žofínském fóru věnovaném vládním reformám unikátní internetový portál, který přináší detailní a nezkreslené informace, názory a studie k probíhajícím vládním reformám.

Ostrý provoz webu odstartoval v závěru svého vystoupení předseda vlády Petr Nečas.

Spuštěním webu reaguje společnost Fincentrum Media na aktuální nedostatek objektivních a nepovrchních informací, na základě kterých by si mohla laická i odborná veřejnost udělat vlastní názor na připravovaný balík vládních reforem.

„O reformách se toho na českém internetu píše mnoho. Přesto dosud neexistoval portál, který by srozumitelně, zdarma a na jednom místě shromažďoval informace o připravovaných reformách, alternativních názorech či zkušenostech z jiných zemí. Jsem rád, že zde dnes můžeme představit www.CeskeReformy.cz, portál, který připravuje renomovaná společnost Fincentrum Media ve spolupráci s Fakultou financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze,“ uvedl při spuštění portálu na Žofínském fóru Petr Stuchlík, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fincentrum.

Nové internetové stránky přináší na jednom místě rozhovory s představiteli veřejné i soukromé sféry, tiskové zprávy jednotlivých subjektů, kterých se reformy dotýkají, krátké aktuality i detailní studie a analýzy dopadů reforem. Mezi nejzajímavější materiály patří studie k porovnání penzijních systému v řadě zemí světa nebo nekrácené názory opozice v kompletním znění.

Ekonomický a finanční server NašePeníze.cz svým čtenářům bude informace z webu ČeskéReformy.cz představovat.

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články