Příští týden vstoupí na český trh Zuno Banka, co nabídne?

12. 7. 2011 – 16:47 | Banky | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Příští týden vstoupí na český trh Zuno Banka, co nabídne?
Banka funguje na Slovensku již od loňského roku. Českým klientům Zuno nabídne běžné účty v několika měnách, spořicí účty a termínované vklady, Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Nová internetová banka Zuno, která patří do skupiny Raiffeisen Bank International, se objeví na českém trhu již příští týden. Zuno Bank o tom informovala v úterý.

Banka klientům slibuje uživatelsky přívětivé a jednoduché služby ovládané pouze přes internet, transparentní poplatky a vysoké úrokové sazby.

Česká republika se stane po Slovensku druhou zemí, kde se objeví zcela nový koncept internetové banky. Cílovou skupinou Zuno Bank jsou lidé, kteří chtějí využívat ke komunikaci s bankou primárně internet a nechtějí ztrácet čas návštěvami kamenných poboček.

TIP: Solus se rozrostl o další členy, přistoupila také Zuno Banka

„Naším primárním cílem je překonat úspěch na Slovensku a nabídnout českým klientům inovativní přístup ke správě bankovních účtů. Jako první a jediná skutečná online banka v České republice nepochybujeme o tom, že se nám to podaří,“ říká András Hámori, předseda představenstva Zuno Bank.

Banka funguje na Slovensku již od loňského roku. Českým klientům Zuno nabídne běžné účty v několika měnách, spořicí účty a termínované vklady – všechny služby bude možné ovládat přes internet, bez nutnosti chodit na pobočku. Zuno sází na jednoduchost, zajímavé úroky a otevřenou komunikaci s klientem prostřednictvím elektronické pošty, internetového chatu, Facebooku, call centra a dalších moderních způsobů komunikace. V příštích letech chce Zuno Bank zahájit činnost také v Maďarsku a Polsku.

 

-David Vandrovec | Med

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články