Ovladače ATI CATALYST 6.2
zdroj: tisková zpráva

Ovladače ATI CATALYST 6.2

10. 2. 2006 12:12 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

ATI CATALYST 6.2 řeší řadu problémů s Catalyst Control Center, s Windows XP Media Center Edition a pochopitelně také opravuje chyby související s hrami.

Mezi ně si můžeme započítat hlavně BattleField 2 Special Forces, ve kterém se už neobjevuje "efekt duchů" při přepnutí do nočního vidění. City of Heroes, kde při shader testu 7 už nedochází ke snížení výkonu. Potom Half-Life 2, kde se při automatickém nastavení filtrování textur (CATALYST AI) neobjevují nechtěné efekty na okraji vody. A také World of Warcraft, kde se objevovalo poškození pixelů (se nekorektně vykreslovaly) na grafických kartách X1600 a už se neobjevuje. Kompletní Release Notes jsou zde.

Oficiální stránky ATI jsou... jaké jsou, takže přímý link na ovladače vám nedám. Ne že bych nechtěl, ale je to zbytečné, protože po chvíli stejně přestane fungovat, protože je navázán na konkrétního uživatele (přesto to můžete zkusit. Link na ovladač je tady (34,7 MB)). Jinak se musíte k ovladači proklikat klasickou zdlouhavou formou, na ATI.com nahoře najet na "Drivers-Software", vybrat "Windows XP" (nebo typ OS který používáte), dále "Windows XP Drivers and Software", potom "RADEON", "Catalyst 6.2 Windows XP - Driver Download" a na konci stránky dole konečně v tabulce kliknout na "Download" u Catalyst Control Center Package. Mimochodem, nezapomeňte na Microsoft .NET Framework, pokud ho ještě nemáte.

zdroj: ATI

cappy

Nejnovější články