Herní The Sopranos: Road to Respect
zdroj: tisková zpráva

Herní The Sopranos: Road to Respect

5. 10. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mnoha cenami ověnčená televizní série z produkce HBO míří do herní branže, kde se objeví závěrem tohoto roku.

The Sopranos mají nicméně tímhle směrem vykročeno už delší dobu, přičemž ve výčtu cílových herních platforem je nakonec už jen verze pro PS2, ta pro X360 byla před časem zrušena. Půjde o hodně příběhovou akci s důrazem na realismus a drsné souboje, skrze které si hlavní hrdina zdejšího vyprávění - Joey LaRocca, kterého vzal pod svá ochranná křídla Tony Soprano - získává respekt a potřebné postavení v rodině. Vývojáři ze 7 Studios úzce spolupracují s Davidem Chasem, tvůrcem televizních The Sopranos, stran vytvoření originálního příběhu zasazeného mezi pátou a šestou řadu TV série. Vývojáři se přitom brání jakémukoliv srovnání s GTA, prý půjde o unikátní a moderní pohled na sféru organizovaného zločinu současnosti nabízející interaktivní svět a propracované dialogy s možností různých reakcí na různé situace. Zde se sluší připomenout, že pro autentický prožitek se nadabování postav zhostili samotní herci ze seriálu…

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Joey bude přitom s potížemi bojovat značně nevybíravým způsobem, vedle častých přestřelek, nutného zastrašování a vyhrožování dojde i na souboje tváří v tvář a pak takové ty momenty, kdy soupeře hrubě setřete ze hry mopem a nebo jeho hlavu seznámíte s místním pisoárem. Dále se tu objeví odklízení těl, žhářství a vůbec známé to ingredience velkého zločinu. Hodí se však zmínit, že díky shora anoncovanému systému rozhovorů můžete spoustu situací vyřešit i jinak, než násilně. Během hraní se nadějete návštěvy dobře známých lokalit a míst a v nich působení spousty postaviček, skrze jejichž konfrontaci se připravte na něco vedlejších misí a úkolů ke splnění, k čemuž vám tu bude vyhrávat zajímavý doprovod.

Jádrem příběhu bude konflikt mezi dvěma mocnými klany, jehož rozhoření má na svědomí zavraždění synovce samotného bosse mafiánské pobočky z Philadelphie, kde je jako hlavní podezřelý člen rodiny Sopránů. Joey následně musí krýt za tento čin zodpovědného Paulie Walnutse, přičemž tohle jeho loajální úsilí vede k dalším zločinům a dalším… a posléze k nevyhnutelné válce mezi oběma rodinami! Jakou vnitřní válku ve vašem rozhodování o případné koupi tahle gangsterka vyvolá těžko dopředu predikovat, ale moc nadějí na úspěch jí osobně nedávám.

mart

Nejnovější články