První obrázky ze Spellforce: Shadow of the Phoenix
zdroj: tisková zpráva

První obrázky ze Spellforce: Shadow of the Phoenix

17. 10. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Již před pár dny jsme vás informovali o oznámení vývoje druhého datadisku k RTS/RPG Spellforce s podtitulem Shadow of the Phoenix.

Ačkoliv o tomto počinu stále nevíme příliš mnoho, můžeme vám nyní už alespoň nabídnout první sérii devíti screenshotů. K dispozici je též první cca tříminutový trailer, který si ve velikosti 50 MB můžete stáhnout z mirrorů, linkovaných přímo na oficiální homepage.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Shadow of the Phoenix naváže na děje předchozích počinů série, tj. na originální hru a její první datadisk Breath of Winter. Samozřejmě zde budete moci používat svoji již vytvořenou a zušlechtěnou postavu, se kterou se nyní budete moci dostat až na level 50. Datadisk do hry prý přinese dvě nové jednotky, 12 budov a přidá samozřejmě další nepřátele. Dále se zde objeví přes 40 dalších kouzel a dokonce prý 150 nových předmětů. Vedle singleplayerové kampaně (13 nových map) přibude též 25 map pro multiplayer, z čehož 15 bude určeno pro kooperativní mod. Německá verze se má objevit už v půlce listopadu, anglická vyjde tradičně až později.

kate

Nejnovější články