Letecká akce v Blazing Angels: Squadrons of WWII
zdroj: tisková zpráva

Letecká akce v Blazing Angels: Squadrons of WWII

14. 6. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pro podzim tohoto roku chystá Ubi Soft exkluzivní akci pro konzoli Xbox, v níž se dočkáte pořádné dávky leteckých dogfightů zasazených do pro hráče tolik vděčného období druhé světové války.

Čeká vás působivá procházka známých bojišť, počínaje nebem nad Anglií, přes Pearl Harbor a konče bombardováním Berlína. Budete mít možnost vytvořit alternativní historii, v níž máte figurovat vy, jakož i vaše letka.
Mluví se o dvacítce misí v různých koutech světa (Evropa, Afrika, Pacifik), kde budete v bojích participovat jako velitel letky, přičemž wingmenům půjdou zadávat rámcové příkazy pro kooperaci v boji. V průběhu hry se máte stále zlepšovat, což se bude týkat i ostatních pilotů letky, přičemž k pilotování máte mít na čtyři desítky autentických strojů jako je P-51 Mustang, P-38 Lightning, B-17 Flying Fortress, ale také německý Messerschmitt, britský Spitfire či japonské Zero. Ovládání má být jednoduché, takže zde rozhodně nečekejte nějaký hardcore simulátor, ale spíše arkádové pojetí ve stylu Secret Weapons over Normandy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Propracované grafické ztvárnění a příběhová kulisa má přispět k celkové atmosféře hry, stran délky dohrání potěší avizovaná přítomnost multiplayeru skrze Xbox Live, kde se máte dočkat režimů Versus i Co-op. Tvůrci slibují podporu pro 16 hráčů a enormně rozlehlé mapy. Slovo závěrem. Osobně se mi tahle myšlenka jeví mnohem zajímavěji než futuristické letecké hry typu AirForce Delta Storm či konkurenční série Ace Combat, kteréžto jsou v akci značně neosobní.
zdroj: PR

martin

Nejnovější články