Čtyřicet obrázků z bety Warcraftu III
zdroj: tisková zpráva

Čtyřicet obrázků z bety Warcraftu III

21. 2. 2002 21:54 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Zítřejší den bude zvláštní nejen magickým datem 22.2.2002, kdy budou obřadní síně se zástupy novomanželů praskat ve švech, ale také tím, že na našem webu vyjde první český článek s dojmy z hraní netrpělivě očekávaného Warcraftu III: Reign of Chaos.

Betaverzi, jejíž obsahem je několik multiplayerových map, už zhruba týden podrobujeme pečlivému testování a nemůžeme si ji vynachválit. Jako takovou ochutnávku před zítřejším článkem si můžete prohlédnout rovných čtyřicet screenshotů, které jsme ze síťových klání v několika lidech vytípali (thx to Levis) a které jsou občas okořeněny peprnými komentáři :)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Bohužel ani ten sebelepší screenshot neodhalí, jak dokonale to vše vypadá v pohybu - mám tím na mysli animace jednotek, stavbu budov, průzračnou vodní hladinu nebo plynulé střídání dne a noci během hry. Naštěstí naši kolegové z belgického serveru SpelletjesGarnaal natočili (i přes striktní zákaz Blizzardu) z hraní betaverze Warcraftu III šestnáctiminutové video (25 MB, WMV). To je sice trochu zkaženo jejich šíleným domorodým komentářem, ale jinak bude pro všechny, kteří dosud neměli tu čest vyzkoušet třetí díl Warcraftu, velmi přínosnou podívanou. Při té přiležitosti ještě stojí za zmínku aktivity právníků Blizzardu, kteří se dnes postarali o zrušení projektu emulátoru Battle.netu s názvem BnetD - více o tom na Slashdotu. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články