Oznámení vývoje akční vesmírné hry Parkan II
zdroj: tisková zpráva

Oznámení vývoje akční vesmírné hry Parkan II

1. 9. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ruské vývojářské studio Nikita připravuje spolu s 1C Company svůj další projekt - akční vesmírný 3D simulátor Parkan II.

Jeho vydání je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku. V této hře hráče čeká zkoumání rozsáhlého vesmíru, návštěva spousty různých planet a jejich družic, stejně jako velkých vesmírných stanic a kolosálních torpédoborců. Ale nejen to. Ať už totiž budete za ovládacím pultem své vesmírné lodi, řídit tank anebo budete cestovat po povrchu nějaké planety prostě jen se zbraní v ruce, všude na vás budou číhat nejrůznější nepřátelé.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Parkan II bude záležet pouze na vašem rozhodnutí, zda se stanete obchodníkem, kolonizátorem, žoldákem či pirátem. Podle toho, jak se vám bude v průběhu hraní dařit, budete mít možnost pořizovat nové upgrady, například v podobě nových zbraní a vybavení pro vesmírný koráb či jiný prostředek, který zrovna budete mít po ruce. Pro vybudování vlastní říše bude ve vašich silách získat jak celou planetu, tak třeba i celou sluneční soustavu, kterých hra bude obsahovat přes 500 (každá má být až o deseti planetách). Pak už stačí jen postavit armádu válečných robotů a začít měnit tvář vesmíru ku obrazu svému.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články