Odhalena adventura Awaken
zdroj: tisková zpráva

Odhalena adventura Awaken

18. 11. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu další adventuru.

Jmenuje se Awaken a vypadá to, že půjde o pěkný hororový kousek. Hra je pojata z perspektivy vlastních očí, stylem point-and-click. Na jejím vývoji pracuje studio Unimatrix Production, spolu s panem Christopherem M. Brendelem, tvůrcem her Lifestream a Shady Brook. Awaken slibuje napínavý příběh se spoustou zvratů a zápletek. V naší galerii máte možnost shlédnout, kde se bude děj odehrávat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hráč se ocitne v roli Williama Thana, muže středního věku. Čeká vás drama, které začíná - jak sám název napovídá - probuzením. Takže otevřete víčka. Poslední, co si pamatujete, je to, že jste usínali doma, ve své vlastní posteli. Teď však nejste doma, ale ve vězení. Nazí. Spoutaní. Jak jste se sem dostali? Toť otázka. Zkuste na to přijít. Co vás možná potěší, že v tom nejste úplně sami. Ve vězení se nachází ještě šest dalších. Co je však horší, všichni jsou ve stejné situaci jako vy. Alespoň to tak vypadá. Každopádně vy máte čas jen do šesti hodin ráno, abyste se dostali z vězení pryč, jinak všichni zemřete rukou psychotického vraha. Tím je jeden z vás...

Co se z toho všeho nakonec vyvine, teprve uvidíme. Předpokládaným termínem dokončení hry je druhé čtvrtletí příštího roku.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články