Korejská MMORPG ArchLord v Evropě i USA
zdroj: tisková zpráva

Korejská MMORPG ArchLord v Evropě i USA

20. 1. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Korea patří dozajista mezi masivně multiplayerové velmoci, a proto vás, co jste propadli kouzlu žánru MMORPG, bezpochyby potěší, že právě odtamtud letos zamíří do Evropy i USA nová hra s názvem ArchLord.

Ta se ve své domovině momentálně nachází ve fázi veřejného betatestování. Jejím vývojem se zabývá jedna z největších korejských vývojářských a vydavatelských společností - NHN Games. Úkol - přivést tento projekt do Evropy a USA - na sebe vzala společnost Codemasters Online Gaming. Dojít by k tomu mělo ve třetím čtvrtletí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A co bude ArchLord vlastně obnášet? Předně slibuje unikátní klání. Každý hráč bude mít možnost vyrůst v toho nejlepšího a jediného vládce celého herního světa zvaného Kantra. Každý měsíc se stane vládcem světa jeden hráč. Spolu s tímto postem a přístupem k nejvyšším globálním archlordským silám získá i moc pořádně si to vyřídit se svými nepřáteli. ArchLord kromě toho prý hráčům představí i jeden z nejpokročilejších a nejkomplexnějších PvP systémů boje, jaký se kdy v MMO hrách vyskytl. Co se týče vizuální stránky, vývojáři využili technologii Renderware. V naší galerii máte možnost shlédnout balík screenshotů. Hudbu ke hře nahrál slavný Londýnský symfonický orchestr.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články