3D námořní simulátor Distant Guns
zdroj: tisková zpráva

3D námořní simulátor Distant Guns

21. 1. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Rusko-japonská válka v letech 1904 až 1905 uchvátila vývojáře týmu Storm Eagle Studios natolik, že se jali na toto téma vytvořit novou 3D námořní simulaci s názvem Distant Guns.

Tento titul, ze kterého vám můžeme nabídnout pořádný balík nových obrázků, se vám chystá nabídnout opravdu rozsáhlý herní svět vytvářený na základě dat ze satelitu. Teoreticky prý jednotlivé bitvy, v nichž se vám celkem představí 248 detailně zpracovaných 3D modelů historických lodí, mohou trvat celé dny, na stovkách nebo tisících kilometrech. V jejich průběhu se bude dynamicky měnit počasí i osvětlení podle denní doby. Hra bude obsahovat i astronomický engine.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Distant Guns využívá předností enginu technicky odpovídajícího dnešní době a podporujícího spuštění na "full-screen" i v okně, v jakékoliv hloubce barev nebo rozlišení, jaké jste schopni vymáčknout z vašeho PC. Bojovou akci, která bude ozvučena kvalitním 3D prostorovým zvukem, bude doprovázet původní soundtrack sestavený speciálně pro podpoření atmosféry a zážitku ze hry. Scénáře zahrnují sedm historických bitev, dvě historické varianty a jednu hypotetickou akci. Multiplayer je připraven pojmout až 16 hráčů. Až bude hra k dispozici, což by mělo být snad už letos na jaře, každý zájemce si ji bude moci před koupí po jeden měsíc vyzkoušet v trial verzi s jednou bitvou zdarma. Podle prosincového preview magazínu Wargamer jde o dílo působivé až revoluční.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články