War Front - nové obrázky a homepage
zdroj: tisková zpráva

War Front - nové obrázky a homepage

3. 3. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Spolu se spuštěním oficiálních stránek připravovaného válečného real-time strategického projektu s názvem War Front: Turning Point se do naší galerie dostal balík nových ukázek, které vám tento titul společností CDV a Digital Reality opět poněkud názorněji přiblíží.

Hra sice vychází z tématiky 2. světové války, ovšem rozhodla se jít po cestě alternativní, takové, která nastolí trochu sci-fi scénář situace, jež by mohla následovat poté, co by se už na začátku války někomu podařilo úspěšně provést atentát na Hitlera. Na zmíněné homepage mimochodem najdete také nový trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

War Front: Turning Point bude strategií se vším všudy. Budete v ní získávat suroviny, stavět základny, budovat armádu i vyvíjet nové technologie, které byste využili v následných taktických soubojích. Jednotky budete moci ovládat v tradiční "top-down" perspektivě, za určitých okolností ale také téměř z vlastního pohledu. Hra vám nabídne dvě singleplayerové kampaně s příběhem napsaným hollywoodským scénáristou a multiplayer s kompetitivními i kooperativními módy. Vydání War Front je naplánováno na třetí kvartál tohoto roku.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články