LotR: Battle for Middle-Earth 2 -  boj o Středozem
zdroj: tisková zpráva

LotR: Battle for Middle-Earth 2 - boj o Středozem

16. 11. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už začátkem příštího roku budete smět opět nahlédnout do úžasného fantasy světa a svést bitvu o Středozem v chystané hře s názvem Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II.

Jde o pokračování úspěšné strategie z loňského roku (recenze - 85 %), tentokrát však s novými hratelnými frakcemi (elfy, trpaslíky, skřety), možností vytvářet vlastní hrdiny, novými herními módy a celou řadou dalších zajímavých novinek. Máte-li chuť do tohoto bouřlivého světa nahlédnout už dnes, navštivte naši galerii, kde jsou k vidění nové ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Redaktoři některých ze zahraničních magazínů (GameSpot, IGN, Yahoo) měli možnost spatřit hru na vlastní oči a prý nač se těšit. Konkrétně jim měl být představen multiplayer se dvěma novými frakcemi (elfy a trpaslíky) a také si mohli vyzkoušet jeden z nových herních módů - tzv. War of the Ring, ve kterém bude hráči, jenž si bude moci vybrat kteroukoliv z hratelných stran, předložena velká mapa, rozdělená do různých částí. Síly dobra přitom budou soustředěny na jeden konec mapy a síly zla na druhý. Hráč pak bude mít k dispozici armádu a hrdinu, se kterými se pokusí získat vládu nad celou mapou. Samozřejmě to bude hra plná soubojů. Vy pak budete moci rozhodnout, zda se do bitvy pustíte sami (klasicky strategickým způsobem - vyberete jednotky, určíte formace, budete kouzlit, atd.), anebo ji necháte vyřešit automaticky.
zdroj: GameSpotIGNyahoogames

korgull

Nejnovější články