Odhalení vývoje Star Wolves 2, dvě první ukázky
zdroj: tisková zpráva

Odhalení vývoje Star Wolves 2, dvě první ukázky

17. 11. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vesmírná strategická a akční RPG Star Wolves se zatím ještě nestihla rozšířit do úplně všech koutů světa, ale podle většiny z těch, kteří si ji již měli možnost od loňského listopadu, kdy vyšla v Rusku, zahrát, jde zjevně o hru s velkým potenciálem, dosti návykovou a zábavnou na to, aby si zasloužila pokračování.

Ale nebojte se, po hratelné demoverzi z letošního února bychom se měli této hry do konce listopadu dočkat snad i u nás, a to s českými titulky - předobjednat si ji můžete na Tiscali Gameshopu. Vývojářský tým X-bow Software evidentně taktéž zastává názor, podle kterého by si titul zasloužil následníka a už na něm navíc usilovně pracuje. Dokonce tak usilovně, že by se měla Star Wolves 2 objevit v prodeji (opět úplně nejdříve v Rusku) už začátkem příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Star Wolves 2 pochopitelně slibuje nejen navázání na původní hru, ale také spoustu novinek. Velká řada z nich je inspirována podněty a náměty nadšených hráčů a fanoušků. Na bližší podrobnosti o hře si ještě budeme muset počkat, k nahlédnutí jsou ovšem alespoň dva první screenshoty.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články