Dreamfall: The Longest Journey
zdroj: tisková zpráva

Dreamfall: The Longest Journey

18. 11. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Koncem srpna jsme vás jistě příliš nepotěšili zprávou, že se odkládá vypuštění nové adventury s názvem Dreamfall: The Longest Journey, jež má navázat na svou už pět let starou, ovšem velmi slavnou point-and-click předchůdkyni vývojářského týmu Funcom, která je právem považovaná za jednu z nejlepších her svého žánru.

Jestli nyní doufáte, že vám dnes oznámíme, že Dreamfall přeci jen vyjde ještě letos, musíme vás zklamat. Přesto, těšíte-li se na ni, máme pro vás alespoň pozvánku do naší galerie, kde je pro vás připraven balík nových obrázků. Na vydání si holt ještě budete muset počkat do příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dreamfall: The Longest Journey je bezesporu očekávána s napětím. Aby také ne, když má s sebou přinést více než jen technologický pokrok směrem ke 3D. Pracovat na ní tvůrci začali v roce 2003 s cílem představit hráčům zase něco trochu jiného, něco překvapivého. Celá řada příznivců adventur je ale dosti konzervativní, takže se poté, co byla hra v roce 2004 světu poprvé představena, objevily i trochu skeptické hlasy. Funcom však vzkazuje, že neměl v úmyslu vytvářet jen tak nějaké pokračování. Dreamfall je prostě adventurou příští generace, přestože se odehrává ve stejném světě a zahrnuje některé stejné postavičky jako předchozí hra.

Přesto, Dreamfall přináší zcela nový příběh a hlavní hrdinku také neznáte. Jmenuje se Zoë Castillo a spolu s ní vás čeká dobrodružství, během kterého se seznámíte se spoustou nových postav a navštívíte celou řadu neznámých míst. Je to hra pro všechny hráče, tedy jak ty, kteří už hráli The Longest Journey, tak ty, kteří ji vůbec neznají. Kromě toho vychází nejen ve verzi pro PC, ale i pro Xbox.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články