Strategie Brigade E5: New Jagged Union
zdroj: tisková zpráva

Strategie Brigade E5: New Jagged Union

29. 12. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už je to pár měsíců, co jsme vám mohli nabídnout nějaké ukázky z připravované strategie s názvem Brigade E5: New Jagged Union a tak si dnes nechte předložit sadu nových.

Pokud vám název hry nic neříká, což by mě ani nepřekvapilo, když jsme o ní psali naposledy loni, vězte, že jde o taktickou tahovku odehrávající se v jakési malé tropické zemičce zvané Palinero. Je to samozřejmě fiktivní stát, který se potýká s určitými nepokoji. Hlavní postava hry je ještě spolu s dalšími žoldáky najata, aby situaci dostala pod kontrolu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Brigade E5 prý bude obsahovat inovativní bojový systém zvaný "Smart Pause Mode", který v sobě spojuje prvky real-timových i tahových strategií. Příběh hry a její scénář má na svědomí Shaun Lyng, designér známé série Jagged Alliance. Těšit se můžete na pestrý arzenál zbraní a nejrůznějšího vybavení. Své si užijete nejen v singleplayerové kampani, hra má totiž obsahovat rovněž multiplayer s několika herními módy a podporou hry přes LAN nebo Internet. Vydání titulu očekáváme v příštím roce. Předobjednat si jej můžete na Tiscali Gameshopu.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články