První screenshoty z RPG Legend of the Dragon
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z RPG Legend of the Dragon

30. 12. 2005 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost On Games dnes vypustila trojici úplně prvních screenshotů z v létě oznámené akční RPG s názvem Legend of the Dragon.

Jde o projekt na motivy nového televizního seriálu stejného názvu, který má být uveden na jaře 2006. Vývoj hry má pod taktovkou On Games na starosti studio Freak Frog. Vydání je naplánováno na říjen příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Legend of the Dragon je pojata z perspektivy třetí osoby a dost možná že více než do kategorie akční RPG je zařaditelná spíše pod akční hry s prvky RPG. Stejně jako i televizní předloha totiž bude zaměřena na bojová umění. Hráč se v ní seznámí se všemi dvanácti znameními čínského zvěrokruhu, navštíví dokonce chrám každého z nich a osobně se utká s jejich strážci. Ti mimochodem oplývají zvláštní schopností změnit podobu, když je třeba, aby chrám bránili. Odráží tak nejen vzhled, ale i další vlastnosti zvířete, jemuž je místo zasvěceno. Vaším cílem bude zhatit plány Pána Zvěrokruhu, jenž má v úmyslu stát se získáním sil všech dvanácti znamení nepřemožitelným.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články