Galactic Civ.2: Dark Avatar odložen na únor
zdroj: tisková zpráva

Galactic Civ.2: Dark Avatar odložen na únor

9. 10. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Galactic Civilizations II: Dark Avatar, addon pro vesmírnou strategii Galactic Civilizations II: Dread Lords, nevyjde dříve než v únoru 2007.

Možná vás teď napadají samá sprostá slova, ale věřte, že vývojáři ze Stardock Entertainment mají k odložení vydání svého díla skutečně dobrý důvod. Jak totiž vypovídá jejich dnešní tisková zpráva, rozhodli se významně rozšířit balík novinek, které má tento datadisk obsahovat, a to - uznejte - bude nějaký čas navíc vyžadovat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Původně bylo zamýšleno, že Dark Avatar přidá do původní hry nové mapy, jednotky, novou kampaň, špióny, asteroidová pole, nové diplomatické smlouvy, unikátní prostředí planet a tak dále. Už tak poměrně rozsáhlý seznam novinek a vylepšení se však Stardock rozhodli na základě ohlasů svých fanoušků doplnit ještě o další zajímavé nápady, s nimiž nechtěli čekat až na nějaké budoucí plnohodnotné pokračování. Dark Avatar tak nabývá rozměrů na obyčejný datadisk neobvyklých. Ale abychom zde neplácali planými slovy, dále se můžete těšit na usměrněný technologický strom, různé "Mega události", superschopnosti pro každou z civilizací, vizuální úpravu, a spoustu dalších věcí. Předplatitelé addonu - k dostání bude výhradně přes GalCiv2.com (TotalGaming.net) - dostanou navíc, coby odškodné za oddálení vydání hry, možnost zapojit se do jeho betatestu, který by měl začít už v polovině listopadu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články