Čekání na demo Battlefield 2142
zdroj: tisková zpráva

Čekání na demo Battlefield 2142

5. 10. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už v krátkých zprávách jsme vás informovali, že EA plánuje v následujících dnech vydat hratelnou ukázku před 14 dny dokončené hry s názvem Battlefield 2142.

Nicméně, jak se ukázalo, s tímhle demem to nebude jen tak. EA totiž stanovila přesný harmonogram, podle nějž demoverze vyjde v několika krocích. Úplně prvně se jí tak dočkají všichni, kdo si předobjednali sběratelskou edici hry přes službu EA Downloader. Ti si ukázku budou moci začít stahovat už dnes, přičemž od chvíle, kdy bude tato akce spuštěna, na ni poběží 24 hodinová exklusivita. Až ta vyprší, následuje další exklusivita, tentokrát pro magazíny Gamespot (ten ho bude mít o několik hodin dříve) a IGN, které mají povoleno soubor vypustit zítra s tím, že jejich výhradní právo končí v sobotu. To pravděpodobně znamená, že ostatní hráči, tj. ti, kteří si nepředobjednali sběratelskou edici přes EA Downloader a ani nejsou registrovanými uživateli magazínů Gamespot nebo IGN, by se k hratelné ukázce Battlefield 2142 měli dostat nejdříve v onu sobotu... V každém případě tu dnes pro vás máme čtyři screenshoty pořízené prý právě v demu a také podrobnosti o jeho obsahu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Demoverze Battlefield 2142 by měla zahrnovat mapu Sidi Power Plant. Experimentální elektrárna, jež jí propůjčila své jméno, byla uvedena do provozu koncem prvního století druhého tisíciletí a svého času byla považována za stejně schopnou jako elektrárna jaderná, ale o něco šetrnější k životnímu prostředí. Jak se postupně země pokryla ledem, Sidi Power Plant zůstala jediným funkčním zdrojem energie v severní Africe, čímž se o ni začaly velmi vážně zajímat jak PAC, tak EU. Tolik k příběhu, který se k této mapě vztahuje. Obecně jde o mapu postavenou na využití vozidel a všechna, které ve hře jsou, se vám zde také představí. Předobjednávky na Battlefield 2142 přijímá TISCALI Gameshop.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články