Jak a kdy vyjde Trackmania United?
zdroj: tisková zpráva

Jak a kdy vyjde Trackmania United?

31. 10. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci série TrackMania už jistě s napětím vyhlížejí její nejnovější pokračování v podobě titulu s názvem TrackMania United.

Dosud nebylo zcela jasné, kdy přesně a v jaké podobě se má tato hra objevit. Teď do toho vnesla trochu světla francouzská vydavatelská společnost Focus Home Interactive, která oznámila, že plnou maloobchodní distribuci (avšak v Americe) Trackmania United zaznamená příští rok v únoru. Nicméně, už nyní v listopadu bude coby ranná edice dáno k dobru nějakých 10 tisíc kopií plné hry, které budou k dostání pouze online pro hráče z celého světa. Než se tak ale stane, prohlédněte si nové ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

TrackMania United bude obsahovat to, co vám nabídly všechny předchozí tituly, tedy hutnou online i offline závodní zábavu a k tomu navíc také nový obsáhlý editor, jenž spolu s in-game hledačem poskytne hráčům více i méně zkušeným příležitost vytvářet, vystavovat a sdílet vlastnoručně navržené tratě, nástřiky, prostředí i videa. Více v naší dřívější zprávě nebo ve fóru české fanouškovské stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články