Populární série Petz se rozrůstá
zdroj: tisková zpráva

Populární série Petz se rozrůstá

9. 8. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Ubisoft včera oznámila, že se chystá rozšířit mezi mladými hráči značně populární sérii souhrnně nazvanou Petz.

Jde vlastně o sadu několika tématických her, které umožní svému majiteli pořídit si mazlíčka jeho snů, trénovat ho a vůbec se o něj starat tak, jako by se o vlastního chlupatého přítele musel starat ve skutečnosti plus spoustu dalších věcí. Pro ty, kteří preferují pejsky, je určena hra Dogz a pro ty, kteří mají zase raději kočičky, je určena hra Catz. Na TISCALI Gameshopu je mimochodem k mání už pátý díl obou těchto titulů, navíc v jediném balíčku. Dogz i Catz se mimochodem v současnosti pohybují stále v první desítce nejprodávanějších her na Game Boy Advance a ve verzi na PC se jich od jejího uvedení na trh prodalo už více než 1,4 milionů kusů. Úplně nově teď série míří také na Nintendo DS.

Ale nač nového se vlastně můžete v dohledné době těšit? V listopadu si na své přijdou opět všichni, kdo by si rádi pořídili štěňátko či kočičku, ale z nějakého důvodu nemohou, zato vlastní PC nebo DS. Vyjde totiž další Dogz i Catz. Majitelé GBA mohou už v září začít vyhlížet titul Dogz Fashion, díky němuž budou moci svého čtyřnohého mazlíčka navléci do kdejakého módního oblečku či jej jinak "vylepšit" a následně se s ním vydat na soutěž. Úplnou novinkou v sérii má být hra Horsez, která míří v listopadu na PC a DS. Je to vůbec první hra, která hráčům umožní starat se o vlastního koně od hříbátka. A nakonec tu ještě je jedna věc pro majitele DS. Vyjde také v listopadu a jmenuje se Hamsterz, předmětem jejího zájmu jsou tedy křečkové všech druhů.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články