Víkendové fantazírování s RPG Silverfall
zdroj: tisková zpráva

Víkendové fantazírování s RPG Silverfall

4. 11. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V září se v dílnách studia Monte Cristo Games připravované 3D akční fantasy RPG Silverfall ujala vydavatelská společnost Atari a vydání titulu se tak posunulo na únor 2007, přestože původně byl slibován letošní podzim.

Holt nezbývá než čekat, což by vám ovšem měly zpříjemnit dnešní nové screenshoty v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

RPG Silverfall vás přivede do světa zvaného Nelwë, ovládaného dvěma protichůdnými silami - technologií a přírodou. Vy si sami vyberete, ke které z těchto stran se přidáte a v zájmu té své se pak pokusíte udělat vše pro záchranu hlavního města. Na vaší cestě vás budou doprovázet dva společníci. Klíčovou roli v odvíjení příběhu a při sbírání zkušeností bude hrát vaše rozhodování v daných situacích.

Hra má disponovat unikátním systémem rozvoje a vybavení postaviček. Budete si moci vytvořit různé unikátní typy hrdinů, jako například vědecky založeného trollího čaroděje, elementárního elfího válečníka nebo obchodnického goblina. Na výběr bude ze čtyř ras. Během vašeho dobrodružství se nevyhnete různým typům soubojů ani magie. Setkáte se s více než stovkou druhů monster. Řešení hlavního questu singleplayerové kampaně vám prý nabídne nějakých 25 hodin zábavy. Kromě toho tu ale bude i řada pod-questů a navíc se můžete těšit také na dva multiplayerové módy - PvP a kooperativní.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články