GTR 2 a Gothic III hotovy
zdroj: tisková zpráva

GTR 2 a Gothic III hotovy

13. 9. 2006 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Atari a 10tacle Studios dnes oznámily dokončení vývoje závodní hry GTR 2 - FIA GT Racing Game od studia SimBin.

GTR 2 – FIA GT Racing Game zdroj: tisková zpráva Hra, kterou si můžete předobjednat také na TISCALI Gameshopu, by se měla začít prodávat v řadě evropských zemí od 29. září. GTR 2 navazuje na původní závodní hru s licencí FIA z roku 2005, jež v naší recenzi obdržela krásných 90 %. Obsáhnout by měla více než 140 pečlivě propracovaných modelů vozů ze dvou FIA GT sezón. S detaily měli jít tvůrci do takové hloubky, že sebemenší škrábanec budete moci pozorovat na karosérii a třeba jen mírné poškození podvozku ovlivní řízení. Při větších kolizích už budou z vašeho auta létat kusy do všech směrů a dokonce prý i brzdové kotouče budou viditelně měnit barvu zahříváním. Součástí GTR 2 má být autoškola, ve které si procvičíte jízdu do zatáček, brždění, techniku předjíždění a další triky, které vám následně dopomohou stát se tím nejlepším GTR řidičem.

Dalším titulem, který byl oficiálně prohlášen po třech a půl letech vývoje konečně za hotový, je fantasy RPG od Piranha Games - Gothic III. Jak jste se mohli dočíst už předevčírem, v Evropě bude k dostání od 13. října, což se má týkat rovněž ČR, kde vyjde pod hlavičkou společnosti SeveN M. Vedle obyčejné verze se tu bude prodávat také sběratelská, obě si můžete předobjednat na TISCALI Gameshopu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud jste minuli naši minulou zprávu a zajímá vás, jak to bude s češtinou, čtěte zde. Nemůžete-li se Gothic III už dočkat, pak vás možná potěší balík nových screenshotů v naší galerii. Dlouhou chvíli můžete zkrátit také pročítáním našich článků, ať už to budou dojmy z GC, anebo o něco starší velepreview.
zdroj: PR, BluesNews, WP

korgull

Nejnovější články