CD Projekt v ČR vydá hru Jade Empire
zdroj: tisková zpráva

CD Projekt v ČR vydá hru Jade Empire

14. 9. 2006 22:22 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

CD Projekt Sp.

z.o.o, jeden z největších herních distributorů ve východní Evropě, ve spolupráci s úspěšnou vývojářskou společností BioWare Corp., vydává v Polské, České, Slovenské a Maďarské republice hru Jade Empire z dílny BioWare. Hra vyjde v prvním čtvrtletí roku 2007.

    „Jsme rádi, že díky spolupráci s firmou CD Projekt můžeme i východoevropským PC hráčům přinést poutavý příběh, který je zavede do báječného světa Jade Empire“, řekl Dr. Ray Muzyka, výkonný předseda BioWare. „CD Projekt patří ve svém oboru k nejuznávanějším evropským firmám a velmi nás těší, že s ním můžeme při vývoji našeho nejnovějšího produktu spolupracovat.“
Obrázek zdroj: tisková zpráva Exkluzivní PC verze Jade Empire bude obsahovat celou řadu novinek včetně lepšího grafického rozlišení, nových vizuálních efektů a rozšířených bojových stylů. Utkáte se s neznámými nestvůrami s podstatně vylepšenou umělou inteligencí, nově vyvážené souboje vám dozajista zvednou adrenalin a možná přitom objevíte i netušené mocné poklady. Plně intuitivní ovládání celé hry je optimalizováno pro PC a lze je plně upravit podle vlastních potřeb.
    „Jsme nadšeni, že díky BioWare můžeme východoevropským hráčům přinést tak slavnou hru, jako je Jade Empire,“ prohlásil Marcin Iwinski, výkonný předseda CD Projektu. „Jakožto zarytí příznivci RPG jsme vždy obdivovali práci BioWare, takže máme velkou radost, že se můžeme podílet na tak respektovaném titulu.“
V Jade Empire se coby mistři bojových umění vydáte do nádherných starobylých zemí tajemného Nefritového císařství (Jade Empire) a při odhalování jeho nejtemnějších záhad kráčíte cestou otevřené dlaně a zavřené pěsti. V bohatém a podmanivém příběhu vás čekají mocní nepřátelé – lidé i nadpřirozené bytosti. Přitom se můžete stát jak čestným hrdinou, tak i zrádným padouchem.

Update: TISCALI Gameshop zahájil předprodej Jade Empire.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články