Fantasy akce v Kingdom Under Fire Circle of Doom
zdroj: tisková zpráva

Fantasy akce v Kingdom Under Fire Circle of Doom

2. 10. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tahle asi všem dobře známá Xbox série nyní logicky mění cílovou destinaci, aby se v případě akčního RPG s názvem Kingdom Under Fire: Circle of Doom připravovala pro druhé čtvrletí příštího roku na Xbox 360 trh.

Za jejím vývojem je znovu studio Blueside a postava muže jménem Henry Lee, který se tentokráte chce oprostit od vlažně přijatého akčně strategického rámce, v jehož konturách byly předchozí díly. Navzdory tomu se nadějete setkání se starými známými tvářemi, přičemž příběh má předcházet původním Xbox inkarnacím a představí šest postav z tohoto univerza, jejichž osudy jsou přitom neúprosně spojeny. Každý charakter bude moci použít pět nebo šest různých zbraní, jejichž spravování může být ještě dále vylepšeno několika desítkami dovedností podtrhujících již dříve vyslovenou skutečnost, že půjde o hack’n slash dobrodružství. Avizovaný RPG motiv bude přítomen zejména u postupu na vyšší level, kdy budete mít příležitost k rozdistribuování zkušenostních bodů do jedné ze tří základních charakteristik, jako je hodnota života, štěstí a skillů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V případě skillů se celá věc má následovně. Dejme tomu, že začnete hru s hodnotou 100 skill bodů, přičemž výpad vaší zbraní si pokaždé vyžádá 30 skill bodů. Což znamená, že po třech po sobě jdoucích útocích si musíte dát pauzu a nabrat trochu dech. Ale jak skill body narůstají, budete logicky moci provádět komplikovanější a silnější akce, mezi něž se taktéž řadí sesílání kouzel, otevírání zámků, apod. Vaše vlastní definice, jakým směrem se váš avatar bude ve hře ubírat, jaký bojový styl a komba zvolíte, může z Circle of Doom udělat pro případné opakované hraní unikátní představení. Tím spíše, když tu máte mít i poněkud zvláštní schopnosti nabízející např. finanční profit pokaždé, když jste zasaženi mečem soupeře (to bude patrně pro masochisty:-) Pro příznivce kooperativní akce je přislíbena podpora skrze Xbox Live a tady až pro čtyři hráče naráz, Xbox Live bude na pořadu dne i při plánovaném stahování dalšího herního obsahu jako jsou nové mapy či nové propriety. V souvislosti s mapami - padla zmínka, že zdejší velice rozlehlý svět bude operovat s náhodně generovanými dungeony a nadějete se v něm údajně účasti tak velkého počtu nepřátel v obraze, až mám obavu, aby z toho nebylo další nudné Dynasty Warriors.
zdroj: homepage

mart

Nejnovější články