Falcone: Into the Maelstrom info
zdroj: tisková zpráva

Falcone: Into the Maelstrom info

15. 10. 2001 7:38 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Virgin Interactive vypustili několik nových screenshotů pro jejich novou first-person 3D střílečku Falcone: Into the Maelstrom, která byla poprvé ohlášena na letošním E3.

Je mnoho důvodů, pro které tato hra stojí za zmínku. Jedním z nich je i fakt, že na vytváření postaviček se podílel mimo jiných uznávaných umělců i ilustrátor tolik známého a oblíbeného Batmana, Jim Murray. Příběh k Maelstromu napsala další známá osobnost, Robbie Morrison (autor: Judge Dredd). Atraktivnost hry je zvýšena použitím Unreal Warfare enginu a kombinací dvou úplně odlišných žánrů - akční střílečky v pohledu z vlastních očí a vesmírného simulátoru ala Descent Freespace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ve Facone: Into the Maelstorm se můžete stát vůdcem jedné ze dvou band pirátů, bojujících mezi sebou o kontrolu nad hlubokým vesmírem. Single-player bude zahrnovat 20 misí a multiplayer cca 5 rozsáhlých map. Že jde o velký projekt, naznačuje i plán vydání s verzí jak pro Playstation 2 (už letos na Vánoce), tak pro PC a Xbox (jaro 2002). Další informace o tomto nadějném projektu přineslo starší interview na VE.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull&jd

Nejnovější články