Ohlášení datadisku Transport Giant: Down Under
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení datadisku Transport Giant: Down Under

5. 9. 2004 10:10 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivcům dopravních tycoonů se začíná blýskat na lepší časy, jelikož se letos dočkají jak Locomotion (de facto Transport Tycoon 2, pouze jinak pojmenovaný, protože Atari nevlastní práva na původní název), tak i nástupce Transport Giantu.

Ten vyšel v anglické verzi teprve nedávno, ale rakouský distributor JoWood je všeobecně známý tím, že s přípravou datadisků vůbec neotálí, a nyní přispěchal s oznámením titulu Transport Giant: Down Under.

Tento přídavek vás zavede k protinožcům na největší ostrov světa, který se oproti ostatním kontinentům liší nejen specifickou flórou a faunou, ale i trochu jiným fungováním dopravního systému. Typickými rysy Austrálie jsou až padesát metrů dlouhé kamióny s mnoha návěsy na silnicích nebo upřednostňování přepravy zboží před pasažéry na železnici, jejíž síť byla kompletně propojena až v roce 1980 a není tak hustá jako v Evropě. To vše se samozřejmě promítne i do hry, jak naznačují první dva screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Datadisk Down Under obohatí Transport Giant o 12 historicky přesných misí v časovém rozmezí 200 let od koloniálních počátků až po současnost. K tomu přidejte 15 nekonečných map, které budou posety budovami v australské architektuře a novými texturami pro zemi, hory i vegetaci. Co se týká průmyslových odvětví, přepravovat budete tentokrát kivi a klokaní maso nebo například z krokodýlích a pštrosích farem. Tvůrci z Ebensee Studia nezapomněli ani na 30 australských druhů vozidel, letadel (Antonov 2, Antonov AN72) nebo vlaků (X-Trapolis, Comeng, Hitachi).

Jako termín vydání přídavku Down Under se uvádí už konec září, ale tím se pravděpodobně myslí německá verze, přičemž ta anglická bude asi následovat klasicky o pár měsíců později.
zdroj: Sector, homepage

jd

Nejnovější články