Onlinová strategie Legion Arena v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Onlinová strategie Legion Arena v obrazech

14. 9. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Slitherine Software dala do oběhu prvních několik ukázek z její nadcházející onlinové RTS/RPG s názvem Legion Arena, kterou jsme vám poprvé představili na konci června (viz tato zpráva).

Vydání této hry je naplánováno už na letošní podzim. Pokud o Legion Arena slyšíte poprvé, měli byste vědět, že se její děj odehrává v období rozkvětu Římské říše. Obrázky tedy představují boje mezi římskou armádou a barbarskými kmeny v horách a šikování legií otroků kdesi v poušti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Legion Arena, jak jsme již předeslali, je onlinovou hrou, tedy nepůjde hrát jinak než s připojením k Internetu. Narozdíl od masivně multiplayerových her však nebudete muset platit žádné měsíční poplatky. Alespoň tak to hlásala oficiální tisková zpráva, jejímž prostřednictvím jsme se o hře před těmi několika měsíci dozvěděli. Při bližším zkoumání však v tomto ohledu narazíte na jistá omezení. Především, hrát sice budete moci zadarmo, ale jen omezenou dobu. Až když přistoupíte na určitý poplatek, něco na způsob předplatného, přestanou pro vás všechna omezení platit a získáte tím i přístup k dalším jednotkám, mapám a plánovaným rozšířením.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články