Temná sci-fi adventura Legacy: Dark Shadows
zdroj: tisková zpráva

Temná sci-fi adventura Legacy: Dark Shadows

28. 9. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost GMX Media dnes přišla s oznámením, že získala vydavatelská práva na nadcházející point&click sci-fi adventuru s názvem Legacy: Dark Shadows, vývojářského týmu Razbor.

Příběh této hry pojímá dvousetleté období. Vše začíná v roce 1930, když se japonským vědcům podaří objevit neobvyklou substanci, která po vpichu do lidského těla způsobí jeho naprostou regeneraci a zastaví proces stárnutí. Najít dobrovolníky, kteří by to vyzkoušeli, nebylo těžké, ale záhy se zjistí, že něco není v pořádku. Nakonec všichni testovaní umírají na mrtvici. V roce 1936 uzavřeli ohledně společného výzkumu substance s Japonci smlouvu Němci. Jejich spolupráce však skončila v roce 1941, když se zjistilo, že vojáci nejsou ani s tímto v krvi schopni odolat chladnému ruskému klimatu. Japonci se tedy rozhodli pomoci Rusům a v prosinci téhož roku posílají záhadný balíček do Institutu dědičné biologie vedenému doktorem Mengelem. Jen vyvolený ví, že balíček obsahuje všechny záznamy potřebné k výrobě oné látky...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Legacy: Dark Shadows má obsahovat přes 230 různých scén z 12 rozlehlých lokací. Navštívíte minulost i budoucnost, Zemi, Mars i vzdálený prstenec asteroidů okolo Jupiteru. Počet postav, se kterými si ve hře popovídáte, však už tak velký není. Má jich být něco přes 25. Pokud jde o grafiku, tvůrci sáhli po kombinaci 2D a 3D. Animace byly vytvořeny za použití metody "motion capture". Temnou atmosféru děje, která čiší i z obrázků v naší galerii, mají dokreslovat nejrůznější působivé efekty, včetně efektů počasí. kdy má tento titul vyjít, zveřejněno nebylo. Další podrobnosti se o něm ale dozvíte na oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články