Akční hra Bloodrayne 2 hotova
zdroj: tisková zpráva

Akční hra Bloodrayne 2 hotova

30. 9. 2004 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Podle magazínu PC.IGN je pokračování upírské akce s ženskou hrdinkou v hlavní roli - Bloodrayne 2 - už hotova a do obchodů pronikne už 12.

BLOODRAYNE 2 zdroj: tisková zpráva října, a to ve verzi pro PC, PS2 a Xbox. Jak jsme vás informovali v naší poslední zprávě o této hře, svůdná, ale nebezpečná dhampirka (napůl žena a napůl vampýrka) Rayne prorazila už i na hudební kanál MTV2 a dokonce i na stránky pánského časopisu Playboy (říjnové vydání). Příští rok se na ni můžete těšit rovněž ve filmu, kde se má objevit i herečka Kristanna Loken, která ztvárnila jednu z titulních rolí v třetím dílu Terminátora s Arnoldem Schwarzeneggerem.

Bloodrayne 2 má na původní hru navázat s odstupem 60ti let. Bude prý po všech stránkách pestřejší a zajímavější. Má se odehrávat v podivných zákoutích jednoho moderního města. Přestože nacistická hrozba již pominula, hrdinka se bude dále potýkat se zástupem různých nepřátel, ještě mnohem horších než dříve. Rayne ale bude také od minule mnohem zdatnější a bude zvládat spoustu nových bojových stylů, stejně jako bude vybavena řadou nových zbraní, jež mají fungovat na zcela novém principu (viz dřívější zpráva). Zajímá-li vás tato hra v akci, podívejte se na dva nové trailery.

zdroj: PC.IGN

korgull

Nejnovější články