Shrnutí prvních recenzí Tony Hawk Underground 2
zdroj: tisková zpráva

Shrnutí prvních recenzí Tony Hawk Underground 2

11. 10. 2004 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na internetu se objevilo několik prvních recenzí očekávaného skejťáckého simulátoru Tony Hawk Underground 2, jehož předchůdce vyšel pouze pro konzole, ale aktuální díl si už užijeme i na PC.

Tony Hawk's Underground 2 zdroj: tisková zpráva Jako první se podíváme na hodnocení tradičně přísného GameSpotu, který hře udělil vynikajících 8,3 bodů z 10ti. Redaktoři ocenili hlavně stále skvělou a rychlou hratelnost, obohacenou několika novými pohyby a pak zábavnost Story modu (více v dřívějších zprávách), jehož jediným slabším místem je pouze délka. Dohrajete ho totiž prý za 5 až 7 hodin ať už si zvolíte jakoukoliv ze tří obtížnostních úrovní.

Naštěstí to ale není to jediné, čím chce THUG2 zaujmout. K dispozici je též tzv. Classic mode se staršími i novými levely a pak samozřejmě on-line multiplayer, který ale podporují jen verze pro PC a PS2. THUG2 obsahuje jak MP mody z jedničky, tak i dva nové, standardně se do hry může zapojit osm hráčů. Na všech platformách je pak ještě možno hrát split-screen pro dva. Co se týče grafického zpracování, působí prý všechny lokace unikátně a bohatě a ani modely postav nevypadají špatně. Zvuky jsou velmi kvalitní a soundtrack (přes 50 písní) zase tradičně různorodý. Pokud jde o ovládání, doporučuje GameSpot hráčům jednoznačně gamepad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ani na IGN hra nezklamala a v recenzi na tomto webu si tak THUG2 vysloužil 8,6/10. Ačkoliv je THUG2 stále v zásadě to samé (novinky nejsou prý zrovna extra důležité a bijící do očí), skvělá hratelnost a možnost hraní on-line z něj dělají poměrně jasnou volbu. Mimochodem, podle IGN dohrajete Story mod za 10, maximálně 20 hodin - záleží na úrovni vašich schopností. Jak tedy vidíte, herní doba bude zřejmě silně individuální, i když nadšení ze hry je víceméně všeobecné.

GameZone udělila THUG2 dokonce rovných 9,0/10 a stejný výsledek hra získala i od redaktorů Actiontripu. Důvody jsou jednoduché - návyková hratelnost, rozlehlé levely, nové a vylepšené herní možnosti a skvělé triky. Kritiku sklidila jen vyšší obtížnost (i na easy level), systém ukládání pozic a údajně špatné ovládání pomocí klávesnice. Worthplaying byl sice s udílením bodů o něco skoupější, ale ani skóre 8,4/10 se rozhodně nedá považovat jen za "dobré". Celkově se průměrné hodnocení Tony Hawk Underground 2 (PC) pohybuje podle GameRankings kolem 86% a my se tak zřejmě můžeme těšit na další pořádnou podzimní pecku.

kate

Nejnovější články