Oznámení The Chronicles Of Riddick pro PC
zdroj: tisková zpráva

Oznámení The Chronicles Of Riddick pro PC

15. 10. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Konzolová akční hra a hit tohoto léta - The Chronicles Of Riddick - míří také na PC.

Oznámila to dnes společnost Vivendi Universal spolu s Tigon Studios herce Vina Diesela, který ztvárnil hlavní roli ve stejnojmenném filmu, resp. ve dvou filmech s podtituly Pitch Black (2000) a Dark Fury (2004). Celým svým názvem se hra jmenuje The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay - Developer's Cut a její děj je zasazen ještě před události obou filmových titulů. Vin Diesel pochopitelně propůjčí hlavnímu hrdinovi Riddickovi svůj hlas, stejně jako zde uslyšíte i další známé hlasy - Cole Hauser, Kristin Lehman, Xzibit, Ron Perlman a Michael Rooker.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Richard B. Riddick je intergalaktickým trestancem. Na začátku hry se ocitne v zajetí jakýchsi žoldáků, kteří jej uvrhnou do toho nejtužšího vězení v galaxii. Hráč samozřejmě zastane roli Riddicka, bude muset proniknout do jeho mozku a sžít se s jeho bestiálností, aby se pak mohl pokusit o nemyslitelné - o únik z "Butcher Bay". Těšit se můžete na cestu všemožnými drsnými lokalitami, vlhkými tunely, spoře osvětlenými chodbami, prostě různými nebezpečnými místy, kde se to jen hemží nepřátelskými strážci, surovci a krvelačnými bestiemi číhajícími v temnotě. Toto neútulné a naprosto nepřívětivé prostředí se budete muset snažit využít co nejlépe ve svůj vlastní prospěch.

Hra, která bude pro svůj násilničtější charakter a ostřejší mluvu zařazena do kategorie prodejných od 16 let, má kombinovat prvky akce a špionáže. Primárně se bude hrát z first-person perspektivy, čas od času se však kamera v určitých situacích přepne do third-person pohledu. Coby Riddick budete moci své nepřátele napadat dle chuti zezadu a prostě rovnou lámat vazy či přímo tváří v tvář a využít k tomu své silné pěsti, lokty a tvrdé chvaty. Když už takhle někoho budete mít na lopatkách, budete si od něj moci "vypůjčit" i zbraň, když na to přijde. Například to budou kleště, brokovnice nebo i odstřelovací pušky. Pak ať se vám někdo postaví do cesty... Vývojem tohoto titulu se má zabývat známý tým - Starbreeze Studios (Enclave, Knights of Temple). Vydání je naplánováno už na letošní prosinec.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články