Škoda fabia Combi je nyní za cenu Fabia hatchback

10. 9. 2009 – 20:41 | Auto-moto | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Škoda fabia Combi je nyní za cenu Fabia hatchback
Foto: Škoda Auto | zdroj: NašePeníze.cz

Škoda Auto přichází v rámci podzimní nabídky s cenovým zvýhodněním modelu Fabia Combi. Nová akční cena modelu Fabia Combi je nyní takřka totožná jako v případě vozu Fabia hatchback. Cenový rozdíl nejprodávanějšího rodinného kombi v ČR činí v porovnání s provedením hatchback nyní pouze 5.000,- Kč a to ve všech výbavových verzích.


Nová Škoda Fabia Combi Classic s úsporným tříválcovým motorem 1,2 HTP/44 kW s pětistupňovou manuální převodovkou začíná na 224.900,- Kč. Součástí základní výbavy je mj. ABS včetně MSR, 4 airbagy, tónovaná skla a signalizace nezapnutého pásu řidiče. Nahrazení rezervního kola sadou na opravu pneumatik se pozitivně promítnulo do snížení pohotovostní hmotnosti vozu resp. spotřeby paliva.  Zvýšila se hodnota objemu zavazadlového prostoru, nyní nabízí maximální objem 1 485 litrů, za nesklopenými opěradly zadních sedadel pak 505 l.

- Šrotovné na auta v Česku bude, sněmovna přehlasovala prezidenta
- Škoda Octavia na LPG jde do prodeje
- Škoda auto chce vyrábět Superb na elektrický pohon
- Škoda Auto představuje novou tvář modelů Octavia RS a Scout
- Škoda auto chystá propouštění a snížení výroby

Zákazníci mají dále možnost rozšířit výbavu vozu Škoda Fabia Combi o položky balíčku PLUS za cenu 10.000,- Kč. Paket PLUS obsahuje klimatizaci Climatic s automatickou regulací a kombifiltrem a centrální zamykání v celkové hodnotě 40.000,- Kč. Cena modelu Fabia Combi Classic Plus činí 234.900,- Kč.

„Cenovým zvýhodněním karosářských verzí Combi se snažíme vyjít vstříc především našim zákazníkům. Signály z trhu nám ukazují, že zájem o provedení typu Combi má stále vzrůstající tendenci“, říká Jan Hurt, vedoucí prodeje značky Škoda auto pro střední Evropu. „Fabia Combi nabízí nejdelší zavazadlový prostor ve svém segmentu – mezi pátými dveřmi a opěradly zadních sedadel je vzdálenost 959 mm. Nabídka prostoru je velkorysá i při zachování kompaktních vnějších rozměrů. V segmentu malých vozů svými rozměry a přepravní kapacitou zcela jasně vede nad konkurenty, a poráží dokonce i některé vozy o třídu výše“, uzavírá Hurt.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,150 25,290
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články