Return to Mysterious Island gold, Playboy odklad
zdroj: tisková zpráva

Return to Mysterious Island gold, Playboy odklad

13. 10. 2004 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Francouzský vývojářský tým Kheops Studios dal prostřednictvím svých oficiálních stránek světu vědět, že již dokončil svůj nejnovější a v pořadí už třetí projekt s názvem Return to Mysterious Island.

Jde o adventuru inspirovanou romány Julese Vernea, která vás postaví do role odvážné mladé ženy jménem Mina. Ta se během své výpravy kolem světa ocitne sama nečekaně na jakémsi ostrově. Záhy však zjistí, že zde není sama. Jejím společníkem se stane duch kapitána legendárního Nema. Ten se jí pokusí pomoci a zároveň jí tak umožní, aby pomohla ona jemu...

Druhá část této novinky bohužel už není tak příjemná, zejména ne pro ty, kdo se těšili na hru Playboy: The Mansion (PC, Xbox a PS2), aby se mohli pustit po stopách slavného Huga Hefnera a pokusili se rovněž založit svůj vlastní magazín pro pány. Už v našich krátkých zprávách jsme vás informovali, že podle EBGames pravděpodobně dochází k jejímu odložení, a to na leden 2005. Dnes tuto informaci vydavatelská společnost Arush potvrdila oficiální tiskovou zprávou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Update 14.10. - Dodatečně se objevilo po delší době opět několik nových obrázků z Playboy: The Mansion. Samozřejmě vás o ně nemůžeme ochudit, takže tady jsou.
zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články