Představení Micro Machines V4
zdroj: tisková zpráva

Představení Micro Machines V4

9. 3. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Koncem února jsme vás v rámci krátkých zpráv informovali, že společnost Codemasters chystá návrat oblíbené akčně-závodní série Micro Machines.

Dnes tu pro vás máme sadu prvních screenshotů a pár informací, které vám novou hru trochu přiblíží. Jmenuje se Micro Machines V4 a vyjde ve verzích pro PC, PS2, PSP a DS. Kdybyste snad netušili, co to Micro Machines je, pak byste měli vědět, že jde o závody s miniaturními autíčky inspirovanými hračkami Hasbro.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Micro Machines V4 má hráčům oproti předchozím dílům nabídnout více autíček, závodních drah i zbraní. Má to být hra zábavná, a to ať už se do ní pustíte sólově, tak zvlášť pak v multiplayeru. Pokud byla řeč o autíčkách, tak byste měli vědět, že vám jich tento titul představí celkem okolo 750, rozdělených do 25 tříd (některé kusy se od sebe budou lišit jen barvou). Objevíte mezi nimi klasická auta, luxusní, rallyová, veterány, pick-upy, cruisery, sportovní a všemožná další. Zbraní bude 25, včetně plamenometu, kulometu, raket, obrovského kladiva, oleje, fénu, atd. Závodiště budou tentokrát prý mnohem interaktivnější, ale neméně šílená. V 25 různých prostředích bude k dispozici 50 okruhů. Navrhnout si budete moci i vlastní. Vydání je naplánováno na léto.
zdroj: Gamespot

korgull

Nejnovější články