Podrobnosti o střílečce The Mark
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o střílečce The Mark

23. 10. 2006 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Osud obyvatel města Londýna mají v rukou dva hrdinové, mariňák Flatcher a žoldák Hawke...

Jowood Production a T7 Games dnes oficiální tiskovou zprávou ohlásily zahájení provozu oficiálních stránek jejich nadcházející first-person střílečky The Mark, díky čemuž do naší galerie přibyl balík 21 nových screenshotů. V této hře se ujmete role jednoho ze dvou hrdinů, jejichž zájmem je zachránit desetimilionové město od totální destrukce, kterou mají na programu dne teroristé vybavení raketou s nukleární hlavicí. Nicméně, model střely, který se záškodníkům dostal do rukou, neodpovídá tomu, který si přáli, protože se jedná o typ s krátkým doletem. Z toho důvodu byli nuceni najmout si ruského vystěhovalce jménem Ilja Rakov, aby doručil "zásilku" na místo odpálení nedaleko vytipovaného cíle.

Jak už bylo řečeno, budete si moci vybrat ze dvou hratelných postav, z nichž obě mají co nabídnout, pokud jde o zbraně a bojové schopnosti. Tou první je kapitán amerického námořnictva Steve Flatcher, expert na zbraně, který zná typ, jímž teroristé disponují, tudíž ví i to, jak přerušit proces odpálení. Do celé záležitosti nejde tak úplně nezištně. Na srdci mu totiž leží osud jeho sestry, důstojnice amerického námořnictva. Druhým hrdinou je Austin Hawke, nejlepší žoldák na světě, který byl najat, aby asistoval Flatcherovi Alexandrem Rakovem, otcem Ilji a zakladatelem rodinného podniku točícího se kolem zbraní. Starý Rakov usoudil, že tenhle kšeft přeci jen zašel až moc daleko, a protože na to, aby svého syna vytahal za ucho sám je moc slabý, zaplatil Austina, aby Stevovi pomohl překazit klukovy plány. Když se rozhodnete hrát za Hawka, bude vaším úkolem udělat vše pro to, aby Flatcher přežil, jelikož když skončí on, je konec i hře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mise The Mark jsou organizovány do kapitol, mezi kterými si ve většině případů můžete postavičky vyměnit, když budete chtít. Dá se říci, že v podstatě hra obsahuje dvě kampaně, jednu za Flatchera a jednu za Austina. Každá nabízí 18 levelů v 6 kapitolách. Výběr hrdiny pro tu kterou kapitolu může hrát významnou roli, protože se budete mít tu čest setkat s různými nepřáteli bojujícími různými styly. Mise by mělo jít každopádně dokončit více než jedním způsobem. Oba hrdinové jinak budou obdařeni nejen zvláštní osobní zbraní (munice bude limitována), ale také nějakou speciální schopností. Flatcher bude moci v určitém omezeném čase schopen ultra-rychlé akce. Hawke zas bude vybaven brýlemi, s nimiž uvidí nepřítele i ve tmě.

The Mark se ale neomezuje pouze na singleplayer. Mnohé z vás jistě potěší také multiplayer s řadou možností a podporou hry přes LAN i internet. K dispozici budete mít hru kooperativní, se dvěma módy - jedním pro dva hráče, kde jeden ztvární Flatchera a druhý Hawka na 6 speciálně navržených bojištích; a druhým až pro 16 hráčů, se čtyřmi mapami. Dále tu bude Team Deathmatch, opět až pro 16 hráčů, pouze se dvěma bojišti. Nakonec vám hra nabídne ještě mód zvaný Map Control, který asi zaujme zejména strategicky myslící hráče. Ten má zahrnovat tři mapy. Kdyby vám však bylo všechno to výše vypsané stále málo, pak byste měli vědět i to, že součástí titulu budou rovněž veškeré nástroje vývojářů, takže ti tvořivější z vás si budou moci navrhnout své vlastní mise, a to v singleplayeru i multiplayeru. K vydání The Mark by mělo dojít už příští měsíc.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články