Nebezpečné ulice v Saints Row (Xbox 360)
zdroj: tisková zpráva

Nebezpečné ulice v Saints Row (Xbox 360)

27. 1. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Saint's Row, vyvíjená studiem Volition (Red Faction, Punisher) pro konzoli Xbox 360, je přirovnávána k sérii GTA.

Chystá se totiž hráčům nabídnout stejnou otevřenost herního světa, nebo možná ještě větší. Její děj vás zavede do města zvaného Southern Cross, tvořeného více než 50 specifickými čtvrtěmi. Na prozkoumání tady toho tedy bude dost. Southern Cross bude normálně obydlené, takže se zde setkáte s mnoha různými NPC, kteří budou mít vlastní denní režim a povinnosti. Například ráno proto na ulici potkáte nadšené sportovce, pejskaře či lidi spěchající do práce. Ač se to může v tuhle chvíli jevit jako naprostá idylka, do té to bude mít daleko. Sounthern Cross je zmítáno korupcí a válkami gangů. Podle preview magazínu TeamXbox je Saint's Row plná potenciálu, otázkou prý však zůstává, zda jej dokáží Volition do léta, kdy má hra vyjít, využít.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh vývojáři střeží jako oko v hlavě. Jisté je nicméně to, že se budete v jeho rámci snažit město usměrnit pod svá křídla. Na to pochopitelně budete potřebovat být dobře známý, k čemuž vám dopomůže řešení v příběhu zakomponovaných misí. Neméně důležité bude věnovat se vedlejším, zpravidla nelegálním aktivitám (jako jsou loupeže, pojišťovací podvody, pouliční závody, osvobozování rukojmích či kuplířství, atd.), jež se už ponesou plně ve vaší režii. Hra vám umožní vyřádit se na zevnějšku vašeho hrdiny, ale mnohem důležitější asi bude možnost vlastních úprav vozidel (co do vzhledu i výkonu), která zde budou plnit důležitou funkci dopravního i závodního prostředku. Pokud jde ještě o dopravu, když nebude po ruce vhodné auto anebo se budete cítit příliš alkoholem zmoženi, můžete se nechat svézt vlakem, jeho zastávky jsou v každé čtvrti. Celkově jde prý Sant's Row víc do hloubky, než GTA. Soundtrack má zahrnovat licencované i původní nahrávky, které poběží na 12 radiových stanicích ve hře. Mezi dabéry se vyskytnou i známí herci jako Michael Clarke Duncan (Zelená míle) nebo Daniel Dae Kim (Ztracení, Jeskyně).
zdroj: TeamXbox

korgull

Nejnovější články